top of page
RAQUEL CASTRO | Curs de violí
RAQUEL CASTRO | Curs de violí

RAQUEL CASTRO | Curs de violí

www.raquelcastroviolin.com

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Horario y ubicación

14 jul 2024, 8:00 – 20 jul 2024, 21:00

Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, Espanya

Descripción

Raquel Castro. Gaudeix d'una versàtil carrera com a violinista i pedagoga.

Actua regularment a nombrosos festivals: Classica Havana, Cuba, Ciao a Chengdu, Xina, ̈Kefar Blum ̈ Israel, ̈Luosto ̈ a Finlàndia, Cividale Chamber Music a Itàlia, Terra Màgica a Croatia, Sunnmore Chamber Music Festival a Noruega i a Espanya: Festival Internacional Ciutat Monumental de Càceres, Festival de Panticosa, Forum Musikae, Festival de Matadepera a Catalunya, Via Làctia, Aremore i Festival, entre d'altres.

El 2015 participa a la celebració del 30 aniversari de l'Orquestra de Cambra Catalana interpretant la Simfonia Concertant de Mozart amb el violista Yuval Gotlibovich. També amb l'Orquestra de Cambra Catalana estrena i grava per a Naxos la obra del compositor Ramon Paus, Elegía I, la deriva, juntament amb el violista Yuval Gotlibovich i el Cor de càmera d'Esmuc.

Raquel Castro es va formar a Espanya amb Lev Chistiakov ia Londres a la "Guildhall School of Music and Drama" amb Detlef Hahn. Va completar els seus estudis a la "Jacobs School of Music" de la Universitat d'Indiana a Bloomington (EUA) i gràcies a la ajuda d'una beca Fulbright va obtenir el "Master in Music" amb honors sota la tutela de Maurici Fuks.

Va treballar com "Assistant Instructor" per a la Universitat d'Indiana i va ser convidada a formar part de l'equip de professors de Mimi Zweig a la "Summer String Academy" i també com a professora de la Jacobs School of Music en substitució del Mestre Fuks. És professora de l'Escola Superior de Catalunya des del setembre del 2004.

Inscripción-Compra

  • R. CASTRO | Curs de violí

    270,00 €
    Impuestos: +6,75 € Gestió
    Entradas agotadas

Este evento está agotado

Comparteix-ho

bottom of page