top of page
ORQUESTRA JEZZ CLUB
ORQUESTRA JEZZ CLUB

ORQUESTRA JEZZ CLUB

Entrada general: 10 €. Venda d'entrades el mateix dia del concert, de 21.30 h a 22 h, a la Universitat de Cervera. | Entrada gratuïta per l'alumnat del Curs Internacional de Música de Cervera.

Horario y ubicación

16 jul 2024, 22:00

Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, Espanya

Descripción

L’Orquestra Jezz Club és una formació integrada per aficionats i professionals de la música de totes les edats units per una mateixa passió: el jazz clàssic. Sense massa invents, parlem d’aquelles cançons canòniques de quan el jazz era mainstream. Ellington, Basie, Gerswhin, Porter…

Es reuneixen a l’estudi de so i sala de concerts Jezz, a Solsona, espai de treball del músic Eduard Gener i sota la direcció del mestre Javi Juanco que li dona forma al so i a l’expressió dels seus músics.

La Jezz Club pren el relleu d’orquestres solsonines de jazz i ball com l’antiga Diamant Club o la Solsona 70. Sona amb la solvència d’un cotxe de carreres i amb aquell aiguabarreig de músics aficionats i professionals que li dona autenticitat i un punt assilvestrat.

Entre els seus membres hi ha la cantant Montserrat Isanta o el músic Eduard Gener, però també un arquitecte, un director de cine, tres universitaris, un enginyer aeronàutic, un informàtic o un filòleg. La màgia de la música: crear una petita societat que giri al voltant des les bones cançons de jazz.

Direcció artística Eduard Gener

Direcció musical Javi Juanco

Músics Montserrat Isanta, cantant i flauta Quirze Abella, trompeta 1 Arnau Abella, trompeta 2 Marc Tristany, saxo alt Jofre Ariza, saxo tenor Pere Cuadrench, saxo baríton Cassey Sarri, trombó Eduard Gener, piano Lleïr Albets, baix elèctric Arnau Picó, bateria

Fotografia Arnau Abella

Comparteix-ho

bottom of page