top of page
CORRADO BOLSI | Curs de violí
CORRADO BOLSI | Curs de violí

CORRADO BOLSI | Curs de violí

Horario y ubicación

14 jul 2024, 8:00 – 20 jul 2024, 21:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Descripción

Corrado Bolsi. Inicià la seva formació al Conservatorio di Musica Santa Cecilia de Roma, i continuà la seva formació violinística amb P. Vernikov i de cambra amb F. Rossi i P. Farulli, membres del Quartetto Italiano.

A causa del seu gran interès per la interpretació amb instruments històrics (actualment toca un Guarneri de 1650) viatjà a París, on formà part de l’Ensemble Mosaique de C. Coin. Posteriorment, i seguint aquesta línia, inicià una estreta col·laboració amb C. Hogwood, F. Biondi i J. Savall, tot oferint incomptables concerts per tot Europa i realitzant nombrosos enregistraments.

A través d’aquesta intensa activitat concertística –ja sigui com a solista, intèrpret de cambra, concertino o concertino-director- ha conreat un ampli repertori que abasta des de la música antiga fins a compositors contemporanis, i ha tocat a les principals institucions, sales de concert i festivals d’Europa, com el Théâtre des Champs-Élysée, el Musikverein de Viena, el Concertgebouw d’Àmsterdam, el Palais des Meaux Art Bruxelles, els festivals de Salzburg i Aix-en-Provence, així com el Bunka Kankan i el Suntory Hall de Tòquio, el Simphony Hall d’Osaka, el Melba Hall de Melbourne i l’Opera House de Sydney.

Ha estat dirigit per R. Alessandrini, J. Cayers, H. Christophers, C. Hogwood, R. King, E. Martínez Izquierdo, J. Pons, H. Schellenberger i G. Van Waas entre d’altres, amb orquestres com l’OBC, les simfòniques de Madrid, Galícia, Granada, Òpera de Flandes, Ràdio de Bèlgica i Gran Teatre del Liceu. Així mateix, és director de l’Orquestra de Granollers i manté una intensa activitat cambrística com a membre del Trio Kandinsky i docent a diversos centres europeus. Des de 2002 és Cap del Departament de Corda del Centre Superior de Música Conservatori del Liceu.

Inscripción-Compra

  • C. BOLSI | Curs de violí

    La venta finaliza el: 30 jun, 23:59
    270,00 €
    Impuestos: +6,75 € Gestió

Total

0,00 €

Comparteix-ho

bottom of page